Župni list

Župni list Kamen života pokrenut je 2007. godine na prijedlog Vanje Sokol koja je s don Marinom Barišićem, tadašnjim župnikom, formirala uredničko vijeće u sastavu: don Marin Barišić, Vanja Sokol, prof., Zdravko Pervan, prof., Andrea Ursić, prof., i Viktor Puljak. U listopadu 2008., don Marina Barišića mijenja novi župnik don Mate Škaričić, a u siječnju 2009. u uredničko vijeće ulazi i Nada Marušić.

Župni list je pokrenut kako bi se zabilježilo što više događanja u našem malom mistu u kojima sudjeluju i odrasli i djeca, oni najstariji i oni najmlađi. Na taj način želimo se približiti i onima koji nisu sudjelovali u njima, potaknuti ih da nam se pridruže i pomognu nam obogatiti našu duhovnu baštinu, da zajednički ostavimo nešto naraštajima koji će jednom nakon nas čitati i otrgnuti od zaborava ono kako i što je to bilo danas.

List uspješno izlazi dva puta godišnje, a od 2009. godine Kamen života je dobio ISSN (međunarodni standardni broj serijske publikacije) te je dostupan i širem čitateljstvu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Uredništvo se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos župnom listu i poziva sve zainteresirane na suradnju.